Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu organskog peletiranog gnojiva

vv | 29.5.2024. u 08:39h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda.

Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva.

Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je otvoren do 6. lipnja 2024. godine.

Odluka za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2024. godini bit će objavljena na službenoj mrežnoj stranici Grada Varaždina nakon utvrđivanja prava za dodjelu i izračuna količine. Uz Odluku objavit će se i informacija o načinu, mjestu i vremenu preuzimanja dodijeljenog organskog peletiranog gnojiva pa pozivamo sve zainteresirane građane da prate službene mrežne stranice Grada Varaždina.

Prilikom podizanja dodijeljene količine organskog gnojiva bit će dovoljna osobna iskaznica Prijavitelja. Napominjemo da se neće dostavljati pisane Obavijesti redovnom poštom na adresu Prijavitelja.

Javni poziv možete pronaći OVDJE,  a sve dodatne informacije vezane uz provođenje mjere poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe mogu se dobiti na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..