Nikola Sedlar Ivančankama i Ivančanima predstavio skicu nove tržnice

VV | 1.4.2021. u 11:10h | Objavljeno u Aktualno

Nikola Sedlar, HNS-ov kandidat za gradonačelnika Ivanca, kaže da će mu jedan od važnijih poteza u mandatu biti sanacija ivanečke tržnice.

Skicu kako bi tržnica trebala izgledati jučer je pokazao svojim sugrađankama i sugrađanima te kaže da očekuje i njihove prijedloge.

- Imamo skicu kako bi tržnica trebala izgledati, a među prvim potezima u mandatu bit će sigurno izrada projeknte dokumentacije, a onda i realizacija projekta tržnice. Danas smo prilikom posjete tržnici pokazali ljudima kako bi tržnica trebala izgledati, a očekujem i prijedloge - rekao je Sedlar.

Ističe kako je i od sugrađanki i sugrađana čuo da im je upravo taj projekt pri samom vrhu liste prioriteta.

- Razgovaram s ljudima, a to bi trebao biti redoviti posao onoga koji vodi grad. Moj je cilj da Ivanec bude onakav kakvog ga žele Ivančanke i Ivančani. Imamo tržnicu koja je oronula, ljudi se zimi tamo smrzavaju, a ljeti prže na suncu. Prodavači nemaju osigurane uvjete za rad. Meni je cilj to promijeniti, kako zbog onih koji prodaju svoje proizvode, tako i zbog Ivančanki i Ivančana koji tamo idu u nabavu namirnica - rekao je Sedlar.

Uređena i natkrivena tržnica trebala bi imati fiksne kućice i štandove, prostor za mliječne proizvode, svježe meso pa i ribarnicu.

Tržnica napokon ima i WC. Ivkom je, naime, postavio kemijski WC i to gotovo mjesec dana nakon što je Sedlar uputio zahtjev Gradu Ivancu.

- Bolje ikad nego nikad. Hvala gradonačelniku što nas je ovaj put slušao pa ivanečka tržnica napokon ima WC, doduše ovo je samo privremeno rješenje, ali to ćemo riješiti u novom mandatu, zajedno s ostatkom tržnice - rekao je Sedlar.