Načelnik Cestice Mirko Korotaj izabran za zamjenika predsjednika stranke HNS

Varaždinske vijesti | 12.12.2020. u 16:45h | Objavljeno u Aktualno

Danas je 17. Sabor HNS-a izabrao novog predsjednika Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Stjepana Čuraja dok je za novog zamjenika predsjednika stranke izabrao načelnika općine Cestica i člana predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Mirka Korotaja.

Novi zamjenik predsjednika HNS-a, Mirko Korotaj zahvalio je na povjerenju i najavio da HNS u vrlo kratkom vremenu čeka veliki izazov, a to su lokalni izbori.

- Želim da u slijedećih šest mjeseci napravimo taj prvi korak u konsolidiranju naše stranačke organizacije, da u što više jedinica izađemo na izbore i da kroz rezultat pokažemo kako je HNS stranka koja ima budućnost u političkom prostoru Hrvatske - rekao je Korotaj.

Za potpredsjednice stranke izabrane su Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a te Ruža Kovačević Bilić predsjednica Županijske organizacije Splitsko-dalmatinske i zamjenica gradonačelnika Grada Trogira.

Delegati su na današnjem Saboru uz čelne funkcije u stranci izabrali i nove članice i članove Nadzornog odbora, Suda časti i Odbora za statut.

Stjepan Čuraj na mjesto predsjednika HNS-a dolazi nakon Predraga Štromara.

>>Milorad Batinić povukao svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a >>

Označeno u