Mladen Jozinović, bivši direktor Piškornice krivotvorio diplomu?!

V.V./Podravski list | 12.3.2018. u 10:41h | Objavljeno u Aktualno

Bivši direktor Piškornice, koji je prozvan samouhljebom stoljeća nakon što je u javnost izašla informacija da je sam sa sobom potpisao ugovor prema kojem ima pravo na dodatnih 10.000 kuna naknade mjesečno i bonus od 10 posto dobiti te je sam sebi, uz direktorsku plaću od 18.500 kuna koju je primao - isplatio milijun kuna dodatnog bonusa - opet iznenađuje!

Naime, kako otkriva Podravski list Jozinović je po svemu sudeći, krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu!

Podravski list otkriva kako bi policija mogla Jozinovića teretiti za krivotvorenje diplome te nezakonitu financijsku korist koju je time namaknuo. To se, prije svega, odnosi na iznadprosječne dohotke koje si je godinama isplaćivao kao direktor Piškornice s visokom stručnom spremom.

Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne Zagrebu. No, odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama u Krapini, Varaždinu, Koprivnici i Čakovcu, koji su suvlasnici Piškornice. Na tom doslovce živopisnom komadu papira u rubrici ‘obrazovanje’ stoji ovo: “Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci; Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, diplomirani inženjer; Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu – u tijeku magisterij”.

Označeno u