JAVNO SAVJETOVANJE Grad predlaže da aerodrom nosi ime Milana Šimeka, što mislite vi? Foto: Ilustracija/Arhiva VV

JAVNO SAVJETOVANJE Grad predlaže da aerodrom nosi ime Milana Šimeka, što mislite vi?

VV | 11.8.2022. u 18:35h | Objavljeno u Aktualno

Od 11. kolovoza do 10. rujna ove godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu. 

- Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Grad Varaždin vlasnik je čestica koje čine varaždinski aerodrom. Poznati Varaždinac, pilotska legenda i vizionar Milan Šimek, doajen varaždinskog zrakoplovstva, glavni je organizator aerodroma Varaždin stoga se ovim putem predlaže da se po njemu i imenuje varaždinski aerodrom - kažu u Gradu Varaždinu.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na internet stranici Grada Varaždina, pod rednim brojem 24. 

- Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 10. rujna ove godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom "Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca - poručuju iz Grada Varaždina.