Javni poziv za prijavu šteta od mraza za područje Općine Vidovec

Varaždinske vijesti | 16.4.2020. u 15:12h | Objavljeno u Aktualno

Pozivaju se oštećenici od prirodne nepogode-mraza za područje Općine Vidovec da prijave štetu. Prirodna nepogoda od mraza proglašena je Odlukom župana Varaždinske županije o proglašenju prirodne nepogode od mraza (KLASA: 920-11/20-3, URBROJ: 2186/1-02/1-20-1 od 9. travnja 2020.) za područje Varaždinske županije, zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom i niskim temperaturama kojima su nanijete velike materijalne štete na poljoprivredi, trajnim nasadima, vinogradima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama u periodu od 02.04.2020.-08.04.2020. godine.

Šteta se, u pravilu, prijavljuje putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ali može se dostaviti i poštom ili oštećenik može osobno ubaciti kompletiranu prijavu u poštanski sandučić Općine. Šteta se prijavljuje putem Obrasca PN- prijava štete od prirodne nepogode.

Uz Obrazac PN, OBAVEZNO je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

- ispunjeni obrazac Izjave

- presliku posjedovnog lista za prijavljenu oštećenu imovinu

- presliku Upisnika OPG-a

- presliku kartice tekućeg ili žiro računa na koji će se izvršiti isplata u slučaju odobravanja štete.

NAPOMENA: Štetu mogu prijaviti fizičke osobe koje nisu upisane u Upisnik OPG-a te one u obrazac moraju obavezno upisati MIBPG. Rok za prijavu štete je 22.04.2020. do 15:00 sati bez obzira na način dostave.

Upiti u vezi prijava štete primaju se radnim danom od 08,00-14,00 sati na telefon: 042/741-201 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci