Ivanec: Prezentacija programa Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih sredstava

I.D./Varaždinske vijesti | 8.5.2016. u 12:47h | Objavljeno u Aktualno

Projektni ured Grada Ivanca u suradnji s Poslovnim klubom Ivanec poziva sve zainteresirane OPG-ove, gospodarstvenike, djelatnike u turističkim i ugostiteljskim djelatnostima te sve ostale zainteresirane na prezentaciju javnog poziva Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih sredstava u programu Konkurentnost turističkog gospodarstva – izrada kvalitetnog prijedloga za prijavu na program dodjele bespovratnih sredstava.

Na radionici će voditelji EU projekata zaposleni u Projektnom uredu predstaviti detalje programa koji su na raspolaganju subjektima malog gospodarstva, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i fizičkim osobama – privatnim iznajmljivačima te pojasniti način prijave na programe, pri čemu je kvalitetno pripremljen projekt osnovni kriterij za dobivanje sredstava. Na savjetovanju će sudionici moći postavljati pitanja te se operativno uključiti u rad skupa.

Radionica će se održati u srijedu, 11. svibnja, s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici, Trg hrvatskih ivanovaca 9b u Ivancu. Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do utorka, 10. svibnja na telefon 492-870 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..