Imate prijedlog za kupanje na Aquacityju? Uključite se u javno savjetovanje! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Imate prijedlog za kupanje na Aquacityju? Uključite se u javno savjetovanje!

VV | 23.3.2023. u 18:00h | Objavljeno u Aktualno

Iz Grada Varaždina su izvijestili kako se u razdoblju od 21. ožujka do 20. travnja ove godine provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu - jezeru Motičnjak u 2023. godini.

- Sukladno Zakonu o vodama, predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave donosi Odluku kojom se utvrđuju lokacije za kupanje (kupališta) i trajanje sezone za kupanje na površinskim vodama, prikazuje ocjena o kakvoći površinskih voda za kupanje i obavlja klasifikaciju te određuje profil vode za kupanje. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja - navode u Gradu Varaždinu.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina, pod rednim brojem 4. 

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. travnja ove godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: "Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu - jezeru Motičnjak u 2023. godini“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..