HDZ: "Oglasile su se SDP-ove 'ovce', i oni imaju župane na listama" Foto: VV

HDZ: "Oglasile su se SDP-ove 'ovce', i oni imaju župane na listama"

Varaždinske vijesti | 2.4.2024. u 17:54h | Objavljeno u Aktualno

Iz Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije reagirali su na izjave s današnje konferencije za medije SDP-a Varaždinske županije.

- U potpunoj političkoj bezidejnosti, bez ikakvih rezultata i uz činjenicu da nemaju što ponuditi građanima, u utorak su se pokušajem konferencije za novinare oglasile SDP-ove "ovce"; Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Mario Klapša. Opet ni sami nisu znali što su zapravo htjeli reći. O rezultatima njihovog rada ni broja, a o programu ni slova - kažu iz Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije.

- Ali, zato im je jasno i glasno odgovorio gradonačelnik Neven Bosilj: "Bolje biti usamljeni vuk, nego nečija ovca". Naime, on kao najistaknutiji SDP-ovac na sjeveru RH nije htio biti na listi na kojoj su: Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Radimir Čačić. Nije li to dovoljna poruka građanima i biračima SDP-a o kakvoj se listi zaista radi, kada ni sami čelni SDP-ovci ne žele biti dio liste? - priopćili su iz HDZ-a.

- A što se tiče mladog načelnika Klapše, na njegovo pitanje "varaju li župani birače kada se stave na listu za Hrvatski sabor" najbolje bi mogli odgovoriti njegovi stranačke kolege - zagorski župan Željko Kolar koji je također na visokom 3. mjestu na listi Čačića, SDP-a i ostalih u III. izbornoj jedinici, kao i župan Zlatko Komadina koji je također 3. u VIII. izbornoj jedinici. Bilo bi sigurno zanimljivo što bi njih dvojica poručili svom mladom stranačkom kolegi koji ih je sam na taj način optužio da varaju!!! - stoji u priopćenju HDZ-a Varaždinske županije.