HDZ Varaždinska županija: Eto ga, opet! Tko o čemu, Čačić o poštenju!

| 17.10.2022. u 16:52h | Objavljeno u Aktualno

Nakon današnje konferencije Narodne stranke Reformista u kojem su još jednom pozvali na ostavku aktualnog župana Anđelka Stričaka, ali i na istragu PU varaždnske kao i reagiranje ministra Davora Božinovića, HDZ Varaždinske županije je reagirao vlastitim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

NS Reformisti: Nasilje i laži Stričaka i zataškavanje policije!

"Radimir Čačić, koji je dosada 425 puta ulazio i 450 puta izlazio iz vladajuće većine, poznat po medijskim člancima koji govore o privatizacijskom kriminalu, poreznim utajama i prijevarama, trudi se pod svaku cijenu ostati u društvenom i političkom životu. 

Što o njemu misle građani Varaždinske županije rečeno je na posljednjim lokalnim izborima, a razloga za to je puno. Većina tih razloga može se pronaći u:

- knjizi „Uspon Radimira Čačića 90-tih“,  

ili u novinskim člancima:

- „Čačić dužan 177 milijuna kuna, nijedan vjerovnik se nije uspio namiriti“;

- „Radimir Čačić sakrio 9 milijuna kuna u imovinskoj kartici, u papirima i tvrtka s Cipra“

- „Čačićev Coning ostao dužan HBOR-u, HEP-u, Poreznoj upravi, Gradu Varaždinu, Hrvatskim vodama“

ili člancima o pravomoćnoj presudi na zatvorsku kaznu zbog izazivanja prometne nezgode u kojoj je usmrtio dvije osobe.

Poznat je i po tome što je tražio da se radi suzbijanja epidemije koronavirusa uvede policijski sat da bi potom besramno po zagrebačkim restoranima „peglao” službenu karticu... 

itd... itd...

Bez obzira na sve to, gospodin Čačić je najglasniji u prozivanju svih i svakoga, pri čemu ne bira sredstva, izvrće činjenice, manipulira i laže. Za njega su počinitelji i žrtve jedno te isto.

Posljednji koji mu se našao na meti je župan Varaždinske županije i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije, gospodin Stričak.

Napominjemo da gospodin Stričak nikoga nije napao, ozlijedio ili udario te nikome nije nanio štetu ili ozljedu. Stoga predlažemo da se objavi originalna snimka događaja od trenutka njegovog dolaska na terasu ugostiteljskog objekta, pa do odlaska, kao i izjave svih svjedoka."