GRAD VARAŽDIN Javno savjetovanje povodom Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite

VV | 20.11.2023. u 09:00h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 17. studenog do 16. prosinca 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite.

Zakonom o sustavu civilne zaštite propisano je da predstavničko tijelo, na prijedlog izvršnog tijela jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u postupku donošenja proračuna razmatra i usvaja Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 50.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 9. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća, Franjevački trg 5, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..