Grad Varaždin: Javno savjetovanje o financiranju JVP Grada Varaždina u 2024. godini

vv | 29.3.2024. u 10:48h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 29. ožujka do 30. travnja 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o kriterijima i mjerilima te načinu financiranja Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina u 2024. godini.

Na temelju Uredbe o načinu financiranja decentraliziranih funkcija te izračuna iznosa pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za 2024. godinu, korisnici pomoći izravnanja dužni su donijeti vlastite odluke o kriterijima i mjerilima te načinu financiranja javnih vatrogasnih postrojbi u 2024. godini.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/ pod rednim brojem 38.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 30. travnja 2024. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, 42000 Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o kriterijima i mjerilima te načinu financiranja Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina u 2024. godini“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..