Grad Varaždin ipak nakon tri godine dobio pročelnike - ima i novih imena

VV | 15.12.2020. u 13:45h | Objavljeno u Aktualno

Izgleda da smo nakon tri godine čekanja ipak dobili pročelnike. Iako se čekalo dulje nego što se to očekivalo, raspisivanjem natječaja za pročelnike 25. rujna i obaviješću o ishodu postupka je završila duga saga o pročelnicima Grada Varaždina. Odluka je objavljena prije tri tjedna na web stranicama grada.

<<OBAVIJEST O ISHODU POSTUPKA ZA IMENOVANJE PROČELNIKA UPRAVNIH ODJELA GRADA VARAŽDINA>>

<<Grad Varaždin raspisao natječaje za pročelnike sadam upravnih odjela>>

Temeljem provedenog postupka Grad Varaždin je šest od sedam mjesta pročelnika popunio s dosadašnjim privremenima pročelnicima.

Za pročelnika Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća imenovan je Dražen Dretar. Za pročelnika Upravnog odjela za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša imenovan je Roberto Krajcer. Za pročelnicu Upravnog odjela za EU projekte imenovana je Jadranka Pavlović. Za pročelnika Upravnog odjela za upravljanje imovinom i gospodarstvo imenovan je Tomislav Bogović.
Za pročelnicu Upravnog odjela za kulturu i obrazovanje imenovana je Draženka Dević. Za pročelnicu Upravnog odjela za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo imenovana je Mirna Kezele.

Jedino je u sportu nastala promjena te je umjesto dosadašnjeg privremenog pročelnika Marinka Šipoša za pročelnika Upravnog odjela za sport i zdravstvenu zaštitu imenovan Dražen Cesar.

Označeno u