×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/ocm/galleries/28335
Gdje ćete otpratiti staru i dočekati Novu godinu? Javite nam se Foto: Ilustracija

Gdje ćete otpratiti staru i dočekati Novu godinu? Javite nam se

| 31.12.2018. u 15:19h | Objavljeno u Aktualno

S 2018. godinom na zalasku, svi nestrpljivo čekamo doček nove 2019. godine, a svatko već zna gdje će dočekati novu i otpratiti staru godinu, sigurno u dobrom društvu.

Mnogi Varaždinci će sigurno ući u tradicionalnom sportskom ozračju. Po 41. put se održava Novogodišnja utrka. Svirka i program na Trgu kralja Tomislava kreće u 22 sata. Ako niste spremni otrčati par kilometara po zimi, na Korzu će goste zabavljati grupa Barok, a u ponoć slijedi veliki vatromet i kao start Novogodišnje utrke.

Grad Ivanec i ove godine organizira doček Nove godine na gradskoj špic uz glazbu Petog elementa. U skladu s dugogodišnjom tradicijom, ispraćaj Stare godine na središnjem gradskom trgu počet će oko 22 sata, kada će na središnjoj bini početi glazbeni program.

Općina Vidovec i grad Novi Marof, već su odradili svoje dočeke do podneva. Vidovec je u suradnji s vidovečkim udrugama i općinskim Povjerenstvom za razvoj ruralnog turizma, organizirao podnevni "Ispraćaj stare i doček Nove godine: Memorijal Zdravko Cafuk", a raniji doček nove, priredio se i u Novom Marofu. Kod KC Ivana Rabuzina – na vanjskoj pozornici te već od 10 sati okupljene su zabavljali grupa Joy, udruga Pinta se pobrinula za kuhano vino, a Motomrazovi su razveselili najmlađe sa slatkišima.

Gdje ćete dočekati Vi dragi čitatelji Novu godinu, javite i nama putem Facebook komentara, messengera ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Galerija slika {gallery}28335{/gallery}