FOTO Povodom Dana policije priznanja policajcima, ali i građanima

Varaždinske vijesti | 25.9.2019. u 15:04h | Objavljeno u Aktualno

Dan policije PU varaždinska obilježila je svečanom akademijom u varaždinskom HNK-u tijekom koje je načelnik Predrag Benčić ukazao na rezultate koji su postignuti u proteklom razdoblju, a koji djelatnike ove policijske uprave i njenih postaja svrstavaju u sam vrh hrvatske policije.

Nakon toga, čestitke policajcima povodom njihovog dana uputili su u ime Varaždinske županije zamjenik varaždinskog župana Tomislav Paljak, a zatim  saborski zastupnik Anđelko Stričak, koji je posebno pohvalio rezultate rada policije.

Povodom Dan policije načelnik Predrag Benčić uručio je priznanja policijskim službenicima i djelatnicima, koji su se istaknuli u svom radu, kao i građanima koji su svojim postupcima pripomogli radu policije.

U sklopu obilježavanja Dana policije održano je i sportsko natjecanje u orijentacijskom trčanju na prostoru parka kod dvorane Graberje.

Na sportskom natjecanju nastupilo je 120 učenika osnovnih i srednjih škola, kao i djelatnika različitih organizacija na području grada Varaždina, kao što su Gradsko društvo Crvenog križa Grada Varaždina, Društvo crvenog križa Varaždinske županije, pripadnici 2. mehanizirane bojne Hrvatske vojske „PUMA“ i članovi Hrvatskog planinarskog društva „MIV“.

Galerija slika