FOTO: Na cestama Varaždinske županije radovi su u punom jeku

Varaždinske vijesti | 10.8.2016. u 08:00h | Objavljeno u Aktualno

Iako je vrijeme godišnjih odmora, na cestama Varaždinske županije radovi su u punom jeku. Tako smo trenutno u špici građevinske sezone, a Županijska uprava za ceste Varaždinske županije aktivirala je ili će u najkraćem roku aktivirati mnoga gradilišta na području Varaždinske županije.

U suradnji s Gradovima i Općinama u tijeku je realizacija projekata vezanih uz proširenja cesta i izgradnju nogostupa. U pojedinim gradovima ili općinama radovi će pak početi narednih dana.

Tako radovi traju ili će pak započeti uskoro na području Trnovca, Općine Sračinec u Svibovcu Podravskom, kao i na području Jalžabeta u Kaštelancu, u Vrtlinovcu na području Grada Varaždinske Toplice, na području Grada Ivanca u mjestu Jerovec, u Općini Bednja u Pleši, u Svetom Đurđu, u Klenovniku, u Trakošćanu, u Strmcu Podravskom na području Općina Petrijanec, Frankopanska ulica na području Grada Ludbrega, Dugi Vrh na području Općine Gornji Kneginec, Remetinec na području Grada Novog Marofa, Mačeki – Žarovnica i Višnjica na području Grada Lepoglave.

- Također, Županijska uprava za ceste sanira nekoliko klizišta na području Varaždinske županije, pa se tako obavljaju radovi na klizištu Donja Voća, na ulasku u Varaždinske Toplice, Goruševnjak na području općine Vinica i Šinkovica Šaška na području Općine Bednja, te Halić na području Općine Gornji Kneginec. Uz sve navedeno u planu i presvlačenje novim slojem asfalta nekoliko kilometara novog asfaltnog sloja na postojećim dionicama, poručuju iz Županijske uprava za ceste.

 

 
 
Galerija slika
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci