FOTO: Izuzetno cijenjena dekoraterka Letizia Zadravec otvorila novi prostor: udahnula mu novi sjaj

Varaždinske vijesti | 24.11.2019. u 21:35h | Objavljeno u Aktualno

U svečanom tonu Letizia Zadravec otvorila je novi poslovni prostor u Kukuljevićevoj ulici 14, nasuprot poznatog prostora u kojem je radila i družila se protekle 24 godine. Na svečanosti bili su brojni cijenjeni uzvanici i nadasve prijatelji, a otvorenju su prisustvovali i Boris Kos predsjednika Udruženja hrvatskih obrtnika, gradonačelnik grada Varaždina Ivan Čehok, predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan te brojne druge ugledne poduzetnice i poduzetnici, među kojima je bila i Ksenija Vrbanić.

Ova izuzetno cijenjena dekoraterka i ne samo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, već puno šire, kreativka koja postavlja trendove, čija je svaka dekoracija unikatna, a odiše profinjenošću i elegancijom - svoj brend širi dalje. Prostor od oko 160 kvadrata, znalački je uredila na način da je ljestvicu podigla puno više od svega što se u takvim prostorima inače može vidjeti, ne samo u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, nego i šire. 

Na svečanom slavlju povodom otvorenja zahvalila se svima posebno svojoj kćeri i djelatnicima te Varaždincima za koje, kako kaže, to sve radi. U pozdravnom govoru na otvorenju gostima se obratila i saborska zastupnica HDZ-a Sunčana Glavak, koja je istaknula da ništa nije došlo samo od sebe i preko noći.

- Njoj ništa u životu nije došlo preko noći, to znaju svi koji je poznaju. Ništa nije došlo bez godina truda i i bez godina rada i zalaganja. Svi koji ste večeras ovdje znadete da ona stvara nešto sasvim posebno u našim domovima. Ona u naš grad i naša srca donosi veličanstvene stvari. Ona našu maštu čini stvarnošću. Iako se već godinama nalazimo uoči Božića u Gradskoj kavani kada bi Letizia otvarala božićnu izložbu, večeras jeza nas napravila iznimku. I dala nam još jedan posebni dan. U ovom prostoru danas je posebna čarolija. Godinama je ovaj prostor bio zapušten i zahvaljujem joj što je ovaj prostor uspjela učiniti posebnim i nama na ponos. Dala je svu sebe i svoj poduzetnički duh učinila stvarnim. Ovo je večer u kojoj nam Letizia donosi svoju radost i talent i posebno ovo što je propremila za nas u ovom prostoru, a ranije devastiranom i koji sada ima novo lice, novi sjaj. Ovdje će vas dočekivati u narednim godinama majstori za lijepo. To je ono što ona čini već godinama za nas, sve naše želje učinit će i pretvorit će u stvarnost. Za otvorenje svih maštarija tu je Letizia sa svojim timom i najljepše joj hvala. Hvala na svemu što činite za nas. Čestitam ti na ovoj čaroliji i svim uspješnim godinama rada. Čestitam što si bila hrabra i ustrajna i što te ništa nije moglo pokolebati – rekla je Sunčana Glavak povodom otvorenja.

Atmosferu sa svečanog otvorenja prenosimo u galeriji slika.

Označeno u