Državni tajnik Željko Plazonić posjetio Županijsku bolnicu Čakovec

VV | 2.6.2017. u 13:15h | Objavljeno u Aktualno

Kako bi se upoznali s načinom rada i funkcioniranja Županijske bolnice Čakovec ali i da im se prezentira rad intervencijske kardiologije, u službeni posjet Županijskoj bolnici Čakovec došli su državni tajnik Željko Plazonić i pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić.

U sklopu posjeta održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Županijske bolnice Čakovec, ravnatelj Robert Grudić, zamjenica ravnatelja i pomoćnica za kvalitetu Sandra Oslaković, pomoćnik ravnatelja za sestrinstvo Nenad Škvorc, pročelnica Službe internističkih djelatnosti Andreja Marić, voditelj interventne kardiologije Branko Ostrički kao i predstavnici Ministarstva zdravstva državni tajnik Željko Plazonić i pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj financijskoj situaciji Županijske bolnice Čakovec, planovima za razvoj koji uključuju ulaganje u dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije Županijske bolnice Čakovec, kao i planovima za daljnji razvoj intervencijske kardiologije.

Nakon sastanka gosti su obišli Bolnicu te im je predstavljen rad intervencijske kardiologije, koja predstavlja regionalni centar “Sjeverne regije” u liječenju infarkta miokarda.

Predstavnici Ministarstva zdravstva bili su izrazito zadovoljni viđenim kao i kvalitetom pružanja zdravstvene zaštite svim korisnicima Županijske bolnice Čakovec te su ponudili Bolnici sudjelovanje u budućim projektima razvoja kvalitete bolničkog sustava.