Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić ide po novi mandat Foto: Krešimir Đurić

Dosadašnji načelnik Općine Vidovec danas istaknuo kandidaturu za slijedeće četiri godine

Varaždinske vijesti | 15.4.2021. u 18:00h | Objavljeno u Aktualno
Aktualni načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić danas je na svom facebook profilu istaknuo kandidaturu za načelnika Općine Vidovec i u slijedećem četverogodišnjem mandatu.
- Dragi moji sumještani, danas ističem kandidaturu za načelnika Općine Vidovec za sljedeće četiri godine. Vjerujem da ste dobro upoznati s mojim životnim putem, radom i trudom koji sam uložio u upravljanje općinom. U dugogodišnjem obavljanju dužnosti općinskog načelnika zajedno smo puno toga učinili da bi smo našoj općini osigurali status jedne od najpoželjnijih za život. Moj program temelji se na 10 strateških ciljeva koji određuju daljnji smjer razvoja naše općine. S detaljima cjelokupnog programa, mene i moga tima, bit ćete uskoro detaljno upoznati.
Smatram se stručnom, odgovornom i ozbiljnom osobom koja želi biti prvenstveno odgovorna prema vama, ali i prema sredstvima kojima zajedno punimo općinski proračun. Stoga od mene i moga tima možete očekivati samo ono što se realno može realizirati. Vjerujem da ćemo zajedno i u sljedeće četiri godine nastaviti suradnju u pravom smjeru kakav je bio i do sada - napisao je Bruno Hranić na svom facebook profilu.
Označeno u