Čehok: Grad nije dao dozvole za antene, od Reformista se može očekivati jedino laž

Varaždinske vijesti | 3.4.2019. u 11:19h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok reagirao je na priopćenje kojim su se varaždinski Reformisti obratili javnosti, vezano uz postavljanje antena na zgradi VTC-a.

- Grad Varaždin najoštrije demantira laži koje plasiraju članovi stranke Reformista navodeći da je grad dozvolio postavljanje antena i odašiljača na zgradu VTC-a. Grad nije dao nikakve dozvole, dapače, svim službama je dan nalog da nadležnim inspekcijama prijave svako postavljanje antena u Varaždinu. Ovakve laži Reformista su jalov pokušaj da kao stranka budu prepoznatljivi u javnom prostoru jer laž je jedino što se može očekivati od takve stranke – istaknuo je Čehok.

Podsjetimo, Reformisti su u priopćenju naveli da su, uz brojne druge probleme vezane uz zgradu koja godinama propada, na vrhu VTC-a postavljene antene i odašiljači.

- Nažalost, kao predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora službeno nisam dobio nikakav dopis od strane Grada Varaždina da se tamo planira ili su se već smjestili odašiljači i antene. Godinama kao predsjednik Vijeća upozoravam na „trn u oku“ stanara 3. mjesnog odbora. I dok se gradonačelnik ograđuje da je to privatan posjed i da ne može ništa napraviti, a istovremeno izdaje dozvole za antene, stanovnici 3. mjesnog odbora i dalje žive sa spoznajom da će sve dalje na ovom prostoru biti sve gore - priopćio je Nenad Koščak, predsjednik 3. mjesnog ogranka Reformista Varaždin i predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora.