Anita Rep ponovno izabrana za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Foto: HNS Varaždinske županije

Anita Rep ponovno izabrana za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije

VV | 4.7.2022. u 17:44h | Objavljeno u Aktualno

Dosadašnja predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep iz podružnice Trnovec Bartolovečki i dalje će obnašati tu dužnost. Izborna sjednica održana je u petak, 1. srpnja u prostorijama TKIC-a u Lepoglavi, a u proteklih četiri godine Ženska inicijativa HNS-a istaknula se svojim društveno korisnim i humanitarnim radom, kao i radom na području borbe za izjednačavanje prava žena i muškaraca i suzbijanja nasilja nad ženama.

Anita Rep zahvalila se na dosadašnjoj suradnji i podršci, kao i na povjerenju koje joj je iskazano za novi mandat.

- I dalje ćemo se zalagati za izjednačavanje šansi muškaraca i žena, u političkom djelovanju i svim ostalim segmentima u kojima je to potrebno, a nastavit ćemo provoditi aktivnosti koje su vezane za pomoć i senzibilizaciju ranjivih skupina, djece i osoba treće životne dobi. Želim uputiti zahvalu na potpori i uvažavanju Ženske inicijative županijskom predsjedniku HNS-a, gospodinu Lukačiću, kao i našem saborskom zastupniku, gospodinu Štromaru - istaknula je Anita Rep.

Zahvalu na dosadašnjem radu uputio je i županijski predsjednik HNS-a Krunoslav Lukačić.

- Jako sam ponosan na Žensku inicijativu i njezin rad te što vaš rad podupiru predsjednici podružnica diljem županije što ste dokazale osnivanjem odbora po gotovo svim podružnicama HNS-a. HNS je stranka ljudi koji rade na terenu što nam daje izborne rezultate, a upravo ste vi svojim radom doprinijele dobrim rezultatima stranke na svim proteklim izborima. Žene su temelj društva, pa tako i žene okupljene u Žensku inicijativu čine temelj naše stranke. Hvala vam na dosadašnjem radu i želim vam puno uspješnih rezultata u budućem radu – naglasio je Lukačić.

Izbornoj sjednici Skupštine nazočili su Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a na nacionalnoj razini, Krunoslav Lukačić, predsjednik HNS-a Varaždinske županije i Marijan Škvarić, gradonačelnik grada Lepoglave.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci