Alenka Car predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Varaždinske županije

vv | 27.10.2018. u 17:05h | Objavljeno u Aktualno

Alenka Car nova je predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Varaždinske županije, dok će potpredsjednice u sljedećem mandatu biti Gordana Marsenić i Janja Nađ Ivanuša. Odlučeno je na Izbornoj skupštini Socijaldemokratskog foruma žena Varaždinske županije na kojoj su za članice predsjedništva izabrane Rosana Bomeštar, Jelena Borovec, Maja Erić, Zdenka Husaina, Tatjana Kreč, Ružica Kučar, Marica Nagy i Biserka Sokol.

Nova predsjednica Foruma žena SDP-a Varaždinske županije u svom je obraćanju članicama najavila da će FŽ svoje djelovanje i nadalje usmjeriti na afirmaciju, osnaživanje i jačanje prava i položaja žena u svim segmentima društva.

-Također ćemo jačati suradnju i razvijati partnerske odnose s različitim dionicima od civilnog sektora i srodnih organizacija, do raznih institucija, političkih stranaka te sa akademskom, stručnom ali i širom javnosti. Nastavit ćemo jačati organizacijsku strukturu FŽ SDP-a Varaždinske županije, te proaktivno govoriti i reagirati na sve probleme u društvu u duhu socijaldemokracije. Samim time kao unutarstranačka snaga  jačat ćemo poziciju SDP-a Varaždinske županije na političkoj sceni,“ naglasila je Alenka Car.

Osim delegatkinja s područja Varaždinske županije, izbornoj skupštini prisustvovali su i brojni gosti. Prisutne je pozdravila predsjednica SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, predsjednik GO SDP-a Varaždin Miroslav Marković, članica Predsjedništva SDPH Ivana Posavec Krivec, članica predsjedništva Foruma žena GO SDP Zagreb i kandidatkinja za predsjednicu SDFŽ SDPH Maja Sporiš, predsjednica FŽ županijske organizacije Međimurske županije Nadica Jelaš, predsjednica FŽ Nedelišće Dragica Posavec.

alenka-car-predsjednica-socijaldemokratskog-foruma-zena.jpg