Uspješan vikend mladih rukometašica varaždinske Koke

Varaždinske vijesti | 28.1.2024. u 17:30h | Objavljeno u Sport

Uspješan je bio vikend za mlade rukometašice varaždinske Koke. U konkurenciji igračica U -15 ekipa Koke odigrala je ovog vikenda dvije prvenstvene utakmice u sklopu Regije Sjever i zabilježila dvije pobjede.

Protiv Zrinskog iz Čakovca bilo je 31:27,a u susretu s Prelogom Varaždinke su slavile sa 27:.20. Ekipa Koke vodi na ljestvici nakon 9 kola s 15 bodova, a uspješna trenerica te ekipe je Tea Jalušić donedavna uspješna članica seniorskog sastava

U konkurenciji igračica U -13 mlade nade varaždinskog prvoligaša također su upisale dvije pobjede. Protiv Radnika je bilo uvjerljivih 29:19,a ekipa Đurđevca savladana je sa 33:20.I u ovoj konkurenciji Koka je vodeća na tablici, iz 11 utakmica ima 22 boda, a trenerica je bivša reprezentativka Maja Čop – Andesilić .

I treća, ona najmlađa ekipa Koke, u konkurenciji igračica U -11, koju uspješno vodi trenerica Snježana Horvat, tijekom vikenda odigrala je tri utakmice i upisala tri pobjede.

Mlade Varaždinke savladale su redom sastav Bjelovara 26:2,ekipu Radnika 14:10 i na kraju domaćina turnira Marof sa 21:16. Ekipa Koke vodeća je na tablici regije sjever sa 30 bodova iz 16 odigranih utakmica.

Kako se u sve tri kategorije ulazi u završnicu veliki su izgled da će se na završnici državnog prvenstva naći sva tri sastava Koke, što bi bila samo potvrda dobrog rada sa mlađim uzrasnim kategorijama u klubu.