Poznato je kada će Varaždin igrati s Dinamom na maksimirskom stadionu odgođeni susret 5. kola Foto: Krešimir Đurić

Poznato je kada će Varaždin igrati s Dinamom na maksimirskom stadionu odgođeni susret 5. kola

Varaždinske vijesti | 19.3.2024. u 14:34h | Objavljeno u Sport

Povjerenik za natjecanje SuperSport HNL Josip Brezni je temeljem članka 4. i 55. Propozicija natjecanja SuperSport HNL za Natjecateljsku godinu 2023./24., donio odluku da se odgođena utakmica 5. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina odigra u srijedu, 17. travnja, u 17 sati.

U obrazloženju odluke se navodi da se utakmica 5. kola SuperSport HNL između Dinama i Varaždina nije odigrala u predviđenom terminu zbog odluke UEFA-e o promjeni termina i obveze GNK Dinamo da 19.08.2023. odigra uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka protiv AEK-Dinamo,

Nakon završenog natjecanja GNK Dinamo u UEFA Konferencijskoj ligi te nakon utvrđenog rasporeda odigravanja utakmica 30. kola, prvi mogući slobodan termin za odigravanje odgođene utakmice je srijeda 17. travnja.

GNK Dinamo, kao domaćin odgođene utakmice, suglasan je s tim datumom dok je NK Varaždin predložio odigravanje utakmice 24. travnja.

Budući da predloženi termin NK Varaždin ne odgovara niti potrebama ugovornog partnera za TV prava za utvrdivanje rasporeda odigravanja utakmica 31. kola, donijeta je odluka kao u izreci, piše u dopisu kojeg je potpisao Povjerenik za natjecanje SuperSport HNL Josip Brezni.