Dariju Kosu nagrada Hrvatskog školskog sportskog saveza, priznanja i za učenike Druge gimnazije

| 14.12.2023. u 09:43h | Objavljeno u Sport

Hrvatski školski sportski savez svake godine u prosincu organizira svečanu dodjelu nagrada „Svečanost školskog sporta“, na kojoj se slave uspjesi školskih sportskih društava na državnoj i svjetskoj razini, zahvaljuje istaknutim profesorima iz svih županija koji svojim trudom i radom svakodnevno unaprjeđuju školski sport te dodjeljuje nagradu za životno djelo.

Na svečanoj sjednici Hrvatskog školsko sportskog saveza, koja je održana 12. prosinca u hotelu Westin u Zagreb ja profesor tjelesne i zdravstvene kulture varaždinske Druge gimnazije Dario Kos primio je "Godišnju nagradu za doprinos razvoja školskog sporta u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2022./2023."

 Podsjetimo, Dario Kos bio je voditelj projekta i trener momčadi koja je na Svjetskom školskom prvenstvu u nogometu u Maroku osvojila treće mjesto.

Za ostvareni rezultat u Maroku učenici i voditelj projekta, ujedno i trener momčadi Dario Kos, primili su nagrade i priznanja Školskog sportskog saveza Varaždinske županije na svečanoj sjednici u Varaždinskoj županiji.

Nagrade im je uručila predsjednica Školskog sportskog saveza Varaždinske županije Josipa Polančec.