Deklina Oaza: Mjesto opuštanja, klope i dobre glazbe na ovogodišnjem Porcijunkulovom Foto: Deklina Oaza

Deklina Oaza: Mjesto opuštanja, klope i dobre glazbe na ovogodišnjem Porcijunkulovom

VVM | 26.7.2023. u 09:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Čakovečko proštenje ove godine donosi novu lokaciju - Deklinu oazu!

U sklopu tradicionalnog Porcijunkulova, od 28. srpnja do 2. kolovoza, Deklina oaza nudi vam pravo ljetno i urbano iskustvo opuštanja, ugodnih ritmova i guštanja u prekrasnom ambijentu starog grada Čakovca. Smješten u samome srcu Perivoja Zrinskih, u blizini poznate kule, Deklina Oaza pripremila je šarenu ponudu razonode za posjetitelje svih uzrasta. Dnevni program festivala donosi razne dječje radionice, predstave i koncerte, te radionice koje organiziraju udruge u suradnji s Turističkom zajednicom grada Čakovca, što stvara idealnu priliku za dnevno obiteljsko druženje i okupljanje u prirodi.

Deklina_oaza-03.jpg

Večernji program Dekline Oaze će vas oduševiti raskošnom ponudom glazbe, hrane i pića. Jednostavno se opustite u divnoj atmosferi uz koncerte poznatih izvođača koji će vas zasigurno rasplesati i raspjevati. Pava Acoustic Trio otvorit će festival svojom izvedbom 28. srpnja, dok će Red Cups donijeti energičan nastup 29. srpnja. Idući dan, 30.7. zabavljat će nas Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar, dok Stela Šmit i Josip Šajnović nastupaju 31. srpnja. Prvog dana kolovoza na pozornicu stižu Funk Off Acoustic Trio, a posljednju večer proštenja plesat ćemo uz Martu Petak i Nikolu Grabar.

Za one koji žele samo relaksirati i odmoriti se u čarima Oaze, tu su udobne ležaljke i hammock zona u kojoj, s društvom ili najmilijima, možete u hladovini staroga grada, doživjeti Porcijunkulova u čisto drugačijem ruhu.

Pobjegnite od užurbanog života i gradske vreve te stanite na minutu u Oazi i prepustite se čarima prirode, magiji starog grada uz ukusnu hranu, kvalitetnu kapljicu pića i zabavnu glazbu. Svakako mjesto koje se ovo Proštenje mora posjetiti, jer svatko od nas, zavrjeđuje svoju oazu, koja je po prvi put dio najveće Međimurske manifestacije. Za više informacija, posjetite i zapratite društvene mreže Dekline oaze: https://web.facebook.com/deklinaoaza .