Sklopljen ugovor o provedbi deratizacije na području Grada Lepoglave

Varaždinske vijesti | 24.1.2024. u 12:58h | Objavljeno u Našim krajem

U cilju sprječavanja ulaženja, zadržavanja, razmnožavanja i smanjenja broja štetnih glodavaca u prostorima i objektima, i ove će se godine na području Grada Lepoglave provesti deratizacija.

Poslove deratizacije Grad Lepoglava dodijelio je Veterinarskoj stanici d.d. Varaždin s kojom je sklopljen ugovor o načinu i uvjetima njene provedbe.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i predsjednik Uprave Veterinarske stanice Varaždin Josip Križanić.

Njime se utvrđuje da će izvoditelj poslova deratizacije tijekom 2024. godine ugovornom uslugom obuhvatiti dio Grada Lepoglave odnosno naselja Očuru, Muričevec, Vulišinec, Kamenički Vrhovec, Žarovnicu, Viletinec, Gornju Višnjicu, Bednjicu, Zalužje, Jazbinu Višnjičku, Donju Višnjicu, Zlogonje, Kamenicu, Crkovec i Kameničko Podgorje te kanalizacijska okna (šahtove), javne površine, društvene domove i grobne kuće na gradskom području.

Ugovorena je cijena od 3.12 eura, bez PDV-a, po domaćinstvu, a za te je poslove u gradskom proračunu predviđeno 9.290 eura.