Rotarijanci organiziraju humanitarni moto reli

VV | 28.5.2017. u 19:39h | Objavljeno u Društvo

Velik broj hrvatskih rotarijanaca, ljubitelja motora iz gotovo cijele Hrvatske, od sjevera do juga, odlučili su spojiti ugodno s korisnim te su započeli humanitarnu akciju – 1. Rotary Moto Rally Plus.

Dogovorena je moto ruta koju će, od 1. 6. – 4. 6. sudionici ove hvalevrijedne akcije proći na svojim motorima, od Varaždina preko Zagreba, Karlovca, Zadra, Šibenika, Kaštela, pa sve do - Splita.

Rotarijanski prijatelji iz svih navedenih gradova udružili su se i odlučili činiti dobro te pomoći aktivistima socijalnih samoposluga u prikupljanju donacija (u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština) za socijalne samoposluge na svim postajama Rotary Moto Rally Plus od Varaždina do Splita.

„1. Rotary Moto Rally Plus“ počinje u Varaždinu, 2. 6. u 9 sati na Kapucinskom trgu, gdje će se okupiti sudionici relija, te uz prigodni zabavni program i druženje s građanima, pomoći aktivistima socijalne samoposluge u prikupljanje donacija za korisnike socijalne samoposluge u Varaždinu.

Organizatorima će se u akciji pridružiti prijatelji iz varaždinskih Rotary klubova, članovi BMW moto kluba Varaždin te članovi HOG Pleter Chapter, koji će dijeliti prigodne majice donatorima i sudionicima akcije.

U 11 sati „karavana“ ljubitelja motora, u svojoj humanitarnoj misiji – nastavlja prema Zagrebu.