Varaždin će iduće godine biti domaćin regionalnog izbora "Najljepše Mame Hrvatske" Foto: Ilustracija

Varaždin će iduće godine biti domaćin regionalnog izbora "Najljepše Mame Hrvatske"

VV | 30.9.2023. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Varaždin će, uz otok Ugljan, biti domaćin regionalnog izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske 2024. godine. Odlučeno je to na sastanku koji je održan u srijedu, 27. rujna, a na kojem je vlasnica licence Maja Gnjidić Verdecchia najavila kako će za regionalni izbor u Varaždinu biti zadužena Mateja Liber, finalistica i nositeljica lente za 2023.

Time Mateja Liber postaje 'produžena ruka' vlasnice licence te je zadužena za informiranje, protokole i organiziranje samog regionalnog izbora.

- Čini me sretnom što se tim "Najljepše Mame Hrvatske" širi sve više, ali posebno me radosti što je izbor postao prepoznatljiv brand u baš svakom kutku Hrvatske. Varaždin nam je u srcu od samog osnutka našeg natjecanja te mi je jako drago što smo uspjeli okupiti profesionalni tim. Nadam se da će buduće finalistice prepoznati kvalitetu našeg natjecanja, kao što su brojne finalistice, nositeljice lenti i kruna dosad. Za sve informacije i vodstvo regionalnog izbora , tu je naša Mateja kojoj smo s potpunim povjerenjem dali za nas ovu važnu zadaću. Vjerujemo kako će ona to besprijekorno odraditi – kazala je vlasnica licence, Maja Gnjidić Verdecchia.

Okupljen je i odličan tim suradnika kojima ujedno i zahvaljujemo na povjerenju: Nada Kovačić, vlasnica hotela 'Varaždin'; Snježana Radev – modna kuća Brokat; Vesna Ramuščak – frizerski salon 'Vesna'; Renata Brlić, cvjećarna 'Bijela Ruža' te vizažisticu Martina Soldić, SM beauty salon.

Voditeljica samog eventa bit će Karmen Špiranec.