Danas veliko finale izbora za Miss Beauty, upoznajte ove kandidatkinje

vv | 29.4.2024. u 08:27h | Objavljeno u Društvo

Odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije koji će se održati danas u Hotelu Turist. Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Lana Korotaj

Moje ime je Lana Korotaj, imam 19 godina i živim u Varaždinu. Visoka sam 180 centimetara. Trenutno studiram menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu te pohađam 2. godinu. Velika ljubav prema teretani potaknula me je da upišem upravo taj smjer na studiju. Odlučila sam se prijaviti za izbor Miss beauty Varaždinske i Međimurske županije jer vjerujem da mogu sklopiti nova prijateljstva i iskusiti nešto potpuno novo. Očekujem da će mi ovo natjecanje donijeti nova prijateljstva i jedinstvena iskustva koja će obogatiti moje znanje u ovom području.

Lana.jpg

Ivona Lukavski

Moje ime je Ivona Lukavski, dolazim iz Klenovnika i imam 22 godine. Visoka sam 171 centimetara. Po struci sam medicinska sestra, radim u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti i TBC Klenovnik i studentica sam treće godine sestrinstva na Sveučilištu Sjever Varaždin. Povremeno idem u teretanu a slobodno vrijeme najviše volim provoditi u društvu svojih prijatelja i obitelji. Za izbor sam se odlučila sa svojom prijateljicom u svrhu skupljanja novih iskustava i stjecanja novih poznastva. Mislim da ću ovim izborom naučiti puno i što je najbitnije dobro ću se zabaviti sa odličnim timom.

Ivona.jpg

Lora Plantak

Moje ime je Lora Plantak, dolazim iz Sračinca i visoka sam 170 centimetara. Od uvijek sam bila zadivljena svijetom mode i modelingom te me to natjeralo da se prijavim na natjecanje Miss Beauty Varaždinske i Međimurske Županije. Voljela bih iskoristiti svoje sudjelovanje u natjecanju kao pozitivan dojam na sve žene sa manjkom samopouzdanja za ulazak u svijet modelinga. Od malena sam voljela glumiti i pozirati te sam se tako prvo upustila u svijet glume i zatim u svijet modelinga. Spremna sam preći sve prepreke koje nosi ovo natjecanje i nadam se da ću ostaviti pozitivan dojam na sve žene koje prate ovo natjecanje.

845.jpg

Ria Škvorc

Ja sam Ria Škvorc, imam 16 godina i dolazim iz Pribislavca. Visoka sam 177 centimetara. Pohađam Gospodarsku školu Čakovec, smjer kozmetičar pa mi svijet ljepote i mode nije stran. Slobodno vrijeme volim provoditi kvalitetno, čitajući knjige o psihologiji čovjeka, vježbajući u teretani i učenju njemačkog jezika u školi stranih jezika. Na izbor sam se prijavila kao prvi korak prema svijetu modelinga i očekujem nova iskustva, poznanstva te nove prilike u ovom divnom svijetu.

ria.jpg