TROFEJ GRADA VARAŽDINA Plesni spektakl u Graberju i ove godine okupio vrsne plesače svih generacija

VV | 22.10.2023. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu je jučer započeo već tradicionalni spektakularan Trofej grada Varaždina 2023 (Varaždin OPEN, bodovni turnir i Kup Republike Hrvatske u standardnim i latinsko-američkim plesovima). Događanje se održava tijekom ovog vikenda (subota i nedjelja) u Sportskoj dvorani Graberje u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te u suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Pokrovitelji natjecanja su Grad Varaždin i tvrtka Flame Spray Croatia uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina.

Trofej grada Varaždina okuplja preko 500 sudionika u različitim disciplinama sportskog dijela natjecanja te u večernjem dijelu show programa. Plesno događanje svake godine okuplja sudionike svih dobi od najmlađih plesača u kategoriji mlađih osnovaca (mlađi od 9 godina) pa sve do najstarijih sudionika u kategoriji veterani III (stariji od 55 godina).

Dolazak mnogih vrhunskih plesača iz različitih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja kao što su Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Slovačka, Mađarska, Italija, kao i pored domaćih sportskih sudaca i sportskih sudaca iz Srbije, Slovenije, Italije, Mađarske, Slovačke garantira plesni spektakl te predstavlja odličnu pozivnicu za varaždinsku publiku da se uvjeri u njihove plesne vještine. Cijena ulaznice za publiku iznosi 10,00 eura uz napomenu da djeca do 6 godina starosti ne plaćaju ulaznicu.