Sjajne vijesti: Halid Bešlić ponovno stiže u varaždinsku Arenu

vv | 29.1.2024. u 12:08h | Objavljeno u Društvo

Arena Varaždin, sudeći prema najavama, centar je dobre zabave i koncerata velikih glazbenih imena. Nedavno je, tako, objavljeno kako će upravo ova dvorana biti domaćin čak dvije večeri zaredom Zdravku Čoliću na rasprodanim koncertima 8. i 9. ožujka, a upravo je najavljeno i novo ime regionalne scene – 31. ožujka u Arenu Varaždin stiže Halid Bešlić.

Ovog popularnog sevdah pjevača i grad Varaždin spaja neraskidiva veza, a tome u prilog ide i činjenica da će Halid svoj koncert ponovno održati u Areni Varaždin nakon samo dvije godine, koliko je prošlo od posljednjeg nastupa, kada je objasnio posebnu povezanost s ovim krajem:

- Ne samo Varaždin, nego i Čakovec i cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki koncert u ovom kraju. To je neka jaka energija, jaki spoj. Čak imam i neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima -  istaknuo je Halid prilikom zadnjeg posjeta Varaždinu.

No, osim pjesama koje Halid ''čuva'' samo za ove krajeve, nesumnjivo će se na repertoaru pronaći i najveći hitovi, poput 'Prvi poljubac', 'Taman je', 'Miljacka', 'I zanesen tom ljepotom', 'Eh kad bi ti', 'Dvadesete', 'Požuri', 'Malo je malo dana', 'Zlate strune' i mnogi drugi…

Ulaznice za ovu večer najvećih i najljepših regionalnih sevdah hitova dostupne su putem sustava Eventim.

Halid_Beslic_Varazdin.jpg