Plesni klub "PLAN B" Varaždin poziva na upise u novu sezonu Foto: Plesni klub

Plesni klub "PLAN B" Varaždin poziva na upise u novu sezonu

vv | 6.8.2023. u 12:00h | Objavljeno u Društvo

Upisuju se djeca uzrasta od 3 do 14 godina

Plesni klub "PLAN B"  Varaždin otvorio je upise za školsku godinu 2023./ 2024.! Njeguje umjetničke plesne discipline kao što su balet, jazz dance, moderan i suvremeni ples te acro i show dance.

Upisuju se djeca uzrasta od 3 do 14 godina koja kroz igru, zabavu i kreativno stvaralaštvo prolaze sve navedene umjetničke discipline rekreativno ili natjecateljski s licenciranim trenerima i dugogodišnjim plesačima kluba.

Polaznici nastupaju na raznim događanjima, sudjeluju u natjecanjima, te svojim radom; zajedno s trenerima, doprinose raznolikosti programa plesnih produkcija i realizaciji projekata. Trenira se dva ili tri puta tjedno; ovisno o uzrastu, u maloj dvorani II. OŠ Varaždin, A. Cesarca 10.

- Pozivam sve zainteresirane roditelje za upis djece da nas kontaktiraju. Na raspolaganju smo za sva pitanja! Prijave se vrše preko internet obrasca koji je javno dostupan na mrežnim stranicama kluba kao što su Facebook i Instagram pod "PLESNI KLUB PLAN B". Imali smo upite za upis na kraju prošle sezone, tako da se grupe već sada brzo pune. U novu sezonu krećemo 4. rujna! - komentirala je trenerica Ramona Kramarić.

Kontakti: 099 758 6690 Ramona ili 092 225 5851 Martina, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pridružite im se!

Plakat_upisi_2023._jpg.jpg