NCLC Millennium Varaždin: Tradicionalno humanitarno sudjelovanje na špancirfestu

vv | 13.8.2023. u 13:51h | Objavljeno u Društvo

New Century Lions Club Varaždin Millennium već tradicionalno sudjeluje na Špancirfestu, a sudjelovanje kluba uvijek je humanitarnoga
karaktera te se sva prikupljena sredstva namjenski prosljeđuju direktno potrebitima.

Njihova, sada već prepoznatljiva i uvijek rado viđena, kućica Kluba, na kojoj se njihovi članovi, kao i prijatelji Kluba, sastaju i skupljaju donacije nalazi se u Uršulinskoj ulici, u razdoblju od 18. kolovoza do 27. kolovoza, a otvorena je radnim danom od 18 do 22 sata, te vikendom od 10 do 22 sata.

Sredstva prikupljena donacijama i na ovogodišnjem Špancirfestu bit će namijenjena Udruzi „Novi put“ i korisnicima Prenoćišta za beskućnike iz Varaždina, a na taj način osiguravamo obroke korisnicima Prenoćišta za beskućnike iz Varaždina nedjeljom kada, nažalost, ne radi Pučka kuhinja.

Evidencijska oznaka humanitarne akcije: VŽ-HA/PHO-23-8
Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljat će se donacijama na samoj kućici i uplatama na računu broj IBAN: HR8723400091511239457 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d. Zagreb.

Iz NCLC Millenium Varaždin pozivaju sve da ih i ove godine posjete u njihovoj kućici u Uršulinskoj i svojim donacijama podrže u nastojanju da beskućnicima osiguraju što više nedjeljnih ručkova.