Iz Grada Varaždina pozivaju sve da se donacijom proizvoda uključe u Prvosvibanjsku tombolu Foto: VV arhiva / ilustracija

Iz Grada Varaždina pozivaju sve da se donacijom proizvoda uključe u Prvosvibanjsku tombolu

VV | 19.4.2024. u 20:25h | Objavljeno u Društvo

Iz Grada Varaždina pozivaju sve da se uključe u prikupljanje tombolskih nagrada za PRVOSVIBANJSKU DOBROTVORNU TOMBOLU čiji je prihod namijenjen Zakladi solidarnosti grada Varaždina.

Zaklada od 2001. godine pomaže Varaždincima u teškoj socijalnoj situaciji ili kojima je potrebno liječenje te učenicima i studentima kojima je pomoć potrebna.

- Molimo Vas da donirate ili proslijedite poziv svima za koga smatrate da se može pridružiti te s prigodnim proizvodima iz svoga proizvodnog programa i/ili promotivnim artiklima sudjelovati u Prvosvibanjskoj dobrotvornoj tomboli koja će se održati 1. svibnja 2024. tijekom proslave Praznika rada na Dravi. Također, svi koji žele, mogu na račun Zaklade, sukladno mogućnostima, uplatiti i donaciju. S obzirom da se svake godine na proslavi Praznika rada na Dravi okupi veliki broj naših sugrađana i gostiju, vjerujemo da će to ujedno biti i dobra promocija poduzeća i proizvoda/usluga, a prije svega socijalne osjetljivosti i društvene odgovornosti - objavili su iz Grada Varaždina dodajući da će u promotivnim aktivnostima biti istaknuti svi koji su sudjelovali u Prvosvibanjskoj dobrotvornoj tomboli.

Zainteresirani se mogu javiti Aniti Golub na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: (042) 402 555.

Tombolske nagrade moguće je dostaviti na Gradsku tržnicu Varaždin Ivoni Špoljarić Pocedulić; e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona za eventualne dodatne informacije: (042) 320 956.