Gabrijela Hrženjak zapjevat će u "Carmini Burana" ove subote, dvorana Lisinski rasprodana! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Gabrijela Hrženjak zapjevat će u "Carmini Burana" ove subote, dvorana Lisinski rasprodana!

VV | 15.2.2023. u 17:05h | Objavljeno u Društvo

Mlada vinička glazbenica Gabriela Hrženjak ove subote, 18. veljače nastupa u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u sklopu manifestacije "Lisinski pleše pod maskama".

S renomiranim opernim pjevačima Ljubomirom Puškarićem, Vladimirom Vrgčem i sa zborom Ivan Goran Kovačić zapjevat će u "Carmini Burana" Carla Orffa".

Prošlogodišnja karnevalska izvedba "Carmina burana" izazvala je ogroman interes i oduševljenje publike, a s obzirom da je koncert rasprodan, vjerujemo da će tako biti i ove subote. Nakon koncerta slijedi zakrabuljena zabava u predvorjima dvorane, u kojima će uz ples i gastronomsku ponudu fašnik protresti cijeli Lisinski na najvećoj zagrebačkoj karnevalskoj svečanosti.

Inače, pred mladom i perspektivnom viničkom sopranisticom nižu se zapaženi nastupi. Prije tjedan dana vratila se iz Slovačke, kamo se uskoro vraća jer je dobila ponudu da pjeva u Mozartovoj "Čarobnoj fruli" ulogu Kraljice noći. Čekaju je i dvije audicije u Njemačkoj krajem veljače, a priprema se za još nekoliko međunarodnih natjecanja.

Označeno u