FOTO Plesači Plesnog kluba "Plan B" nastupili u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski Foto: PK Plan B / Lidija Jurinić

FOTO Plesači Plesnog kluba "Plan B" nastupili u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Varaždinske vijesti | 16.11.2022. u 20:30h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju, 13. studenoga, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu održan je dugo očekivani koncert pod nazivom "Mi smo EnTenTinići - pjevajte s nama!" u organizaciji RTL-a, Menart i Arija. Nastupili su dječji zborovi: Bajka, Crescendo, Zagrepčanke i dečki, Smješak, Trešnjići i Zagrebački anđeli, te Plesni klub Balans-Code i varaždinski Plesni klub "Plan B".

Upravo je plesačima varaždinskog kluba pripala čast otvoriti koncert spektakularnom koreografijom koju potpisuju trenerice Mia Vidaković i Martina Palošika Čonda.

Na koncertu je nastupilo više od 400 djece sa solisticama Lucijom Eterović i Aureliom Stašić, te i sam voditelj programa - Bojan Jambrošić.

Plesači kluba "Plan B" na koncertu su nastupili s još dvije koreografije kao pratnja solistima.

- Koncert je bio prekrasan i iz Zagreba smo se vratili puni dojmova. Nastupili smo na velikoj pozornici prepune koncertne dvorane, publika nas je podržala velikim pljeskom! Plesali smo s pjevačima, slikali se s Bojanom Jambrošićem i maskotama, pa čak i zapjevali na kraju programa. Svi smo bogatiji za još jedno lijepo iskustvo! Zahvaljujem organizatorima na pozivu - komentirala je voditeljica kluba Martina Palošika Čonda.

Dio atmosfere pogledajte u galeriji fotografija...

Označeno u