FOTO Plesači iz Plesnog kluba Plan B osvojili čak osam prvih mjesta na Dancing Stepsu Foto: Plesni klub Plan B

FOTO Plesači iz Plesnog kluba Plan B osvojili čak osam prvih mjesta na Dancing Stepsu

VV | 11.6.2023. u 16:04h | Objavljeno u Društvo

Plesači varaždinskog Plesnog kluba Plan B u subotu, 10. llipnja sudjelovali su na natjecanju Dancing Steps koje se održao u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec; s čak osam koreografija! Osvojena su sva prva mjesta i to redom po disciplinama i dobnim kategorijama:

WhatsApp_Image_2023-06-10_at_16.50.08_2.jpeg

Mala grupa Lyrical jazz, djeca- Million dreams, Martina Palošika Čonda
Mala grupa Ritmika, djeca- Bella Ciao, Mia Vidaković
Formacija Jazz Dance, djeca- James Bond, Ramona Kramarić
Mala grupa Contemporary, juniori- Enemy, plesači grupe Školska 2
Mala grupa Open, juniori- Euforija, Mia Vidaković
Trio Open, juniori- Let it go, Tessa Rusman
Solo Contemporary- Love me like You do, Tessa Rusman
Solo Show Dance- Together, Emma Spiegel

Iznenađenje je bila posebna nagrada za najbolju scenografiju natjecanja s koreografijom "Euforija” trenerice Mije Vidaković.

WhatsApp_Image_2023-06-10_at_16.50.09_1.jpeg

- Ponosni smo na sve naše plesače i postignute rezultate! Istaknula bi solistice Emmu i Tessu koje su nastupile sa solo koreografijama, jer za to treba imati hrabrosti. Najveći uspjeh je onaj osobni kada prihvatiš izazov, pobijediš sam sebe te otplešeš solo po prvi puta pred publikom na natjecanju kao što je to danas bio slučaj s Emmom. Dodatna motivacija je osvojeno mjesto u odnosu na konkurenciju. Treba spomenuti i prvu trio koreografiju koju je samostalno osmislila polaznica Tessa Rusman, a izvele su ju polaznice Gordana, Dorotea i Tessa - istaknula je Mija Vidaković te se zahvalila roditeljima koji su im uvijek velika podrška s tribina.

- Za nas je ovo bilo zadnje natjecanje ove nastavne godine, te generalna proba za završna priredba kluba kojoj se jako veselimo. Stoga pozivam sve da dođu u ŠD Graberje; 17.lipnja u 18 sati, gdje će nastupiti svi naši plesači sa svim ovogodišnjim koreografijama; uključujući i one nagrađivane! Program je namijenjen djeci, trajat će oko sat vremena, a ulaz je besplatan - poručila je trenerica Vidaković.

Galerija slika