Budite trendi i chic: što donosi proljeće u modnom svijetu? Foto: Ilustracija/Pexels

Budite trendi i chic: što donosi proljeće u modnom svijetu?

Tatjana Zoka | 28.3.2022. u 16:03h | Objavljeno u Društvo

Unatoč još ponekim nižim temperaturama, proljeće je stiglo, a vjerujemo da se mnogi od vas vesele sunčanim, lijepim i dužim danima. A to znači da se u modnom smislu okrećemo novim i drugačijim bojama te stavljamo u zaborav prigušene tonove i neutralne nijanse.

 Sada kreće vrijeme živih i veselih boja, kombinacija trendova te raznih ideja za nove modne izazove. Na modnim pistama poznatih svjetskih brendova nije nedostajalo upečatljivih boja, koje se sada vrlo lako mogu preslikati na ono što će se nositi u ovom, svima omiljenom, godišnjem dobu. Ipak, bez obzira na bilo kakve trendove, najvažnije je probuditi inspiraciju u sebi i pronaći ideju i završni ‘touch’ koji će vam najbolje pristajati. U ovome se prvenstveno može i očitati dominacija generacije Z, koji su sada nositelji proljetnih trendova te donose novine, nove ideje i promiču granicu.

 Modni svijet otvoren je zaista za sve, a nije pravilo da ga morate slijepo slijediti da biste bili u trendu. Komadi odjeće uvijek su nešto u čemu biste se morali osjećati mlado, opušteno, ženstveno, odvažno te upravo tome doprinose raznoliki primjerci koji odgovaraju svakoj prigodi i dobnoj skupini. Casual varijante uvijek su dobrodošle, a ako uz njih kombinirate poneku boju koja će podignuti styling svakako nije loše naglasiti da su sada popularne boje poput lila, žute, roze, jarko ljubičaste.... Ipak, valja izdvojiti jednu boju koja će biti apsolutno dominantna sljedećih mjeseci i kojoj nijedna neće moći konkurirati: zelena!...

Više u novom broju Varaždinskih vijesti...

Označeno u