Prekršajno prijavljena trojica navijača koji su nakon rukometne utakmice "bengalkom" zapalili transparente Foto: PU međimurska

Prekršajno prijavljena trojica navijača koji su nakon rukometne utakmice "bengalkom" zapalili transparente

Varaždinske vijesti | 10.4.2024. u 10:09h | Objavljeno u Crna kronika

Protiv trojice okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom, 21-godišnjakom i 20-godišnjakom, utvrđeno je kako su počinili prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Naime, u četvrtak, 28. ožujka oko 18:30 sati u Čakovcu, ispred sportske dvorane u Športskoj ulici, neposredno nakon odigravanja prvenstvene utakmice 1. hrvatske rukometne lige za žene, između ŽRK "Zrinski" iz Čakovca i RK "Podravka Vegeta", trojica okrivljenika tzv. "bengalkom" zapalili su navijačke transparente. U događaju, osim spaljenih transparenata, nije nastala druga materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih osoba.

Protiv trojice okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.