U tijeku nekoliko savjetovanja s javnošću, među kojima i upravljanje nekretninama Foto: Krešimir Đurić

U tijeku nekoliko savjetovanja s javnošću, među kojima i upravljanje nekretninama

VV | 16.11.2023. u 20:34h | Objavljeno u Aktualno

U tijeku nekoliko savjetovanja s javnošću, među kojima i upravljanje nekretninama

Grad Varaždin do 15. prosinca provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o još četiri nacrta akata.

Jedan od njih je Nacrt plana davanja koncesija na području Grada Varaždina. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti poštom na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Trg slobode 12, 42000 Varaždin, s naznakom: Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt plana davanja koncesija na području Grada Varaždina za 2024. godinu ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe možete dani na Nacrt godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Varaždina za 2024. godinu. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti poštom na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, 42000 Varaždin, s naznakom za: Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Varaždina za 2024. godinu ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javno savjetovanje provodi se i za Nacrt odluke davanju na upravljanje i korištenje nekretnina (prostori koji su ranije korišteni kao radni prostori vijeća mjesnih odbora) Javnoj ustanovi Gradski stanovi Varaždin. Pisane primjedbe dostavljaju se na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, 42000 Varaždin s naznakom Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o davanju na upravljanje i korištenje nekretnina (prostori koji su ranije korišteni kao radni prostori vijeća mjesnih odbora) Javnoj ustanovi Gradski stanovi Varaždin na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve do 15. prosinca primjedbe, prijedloge i mišljenja možete dati i o Nacrtu odluke o načinu financiranja vijeća nacionalnih manjina i predstavnika nacionalnih manjina u Gradu Varaždinu. Adresa je: Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, 42000 Varaždin, s naznakom: Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o načinu financiranja vijeća nacionalnih manjina i predstavnika nacionalnih manjina u Gradu Varaždinu ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nacrti akata i pripadajući obrasci objavljeni su na web stranici Grada Varaždina, pod rednim brojevima 46, 47, 48 i 49.