Počelo savjetovanje Grada Varaždina o upravljanju i korištenju sportskih građevina Foto: arhiva vv/ilustracija

Počelo savjetovanje Grada Varaždina o upravljanju i korištenju sportskih građevina

Grad Varaždin/vv | 31.10.2023. u 20:44h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin uputilo je obavijest da će od 31. listopada do 30. studenog ove godine provoditi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina.

Novim Zakonom o sportu izmijenjena je definicija sportskih građevina, proširen krug osoba koje mogu njima upravljati, propisane su nove obveze jedinica lokalne i područne samouprave stoga je potrebno donijeti Odluku o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina. 

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 24.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 30. studenog 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskih građevina u vlasništvu Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..