Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom Svih svetih

Varaždinske vijesti | 1.11.2017. u 08:01h | Objavljeno u Aktualno

Izaslanstvo Varaždinske županije, u kojem su bili predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin u pratnji članova Husarske pukovnije, u utorak je položilo vijence i zapalilo svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu, odavši tako počast svim preminulim građanima Varaždinske županije.

Isto tako, izaslanstvo Županije je položilo vijenac kod Spomen kosturnice pridruživši se Zajednici Udruga Antifašista Varaždinske županije koji se ovih dana sjećaju svojih poginulih suboraca.

Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća te kratkom molitvom u spomen na poginule branitelje, izaslanstvo Varaždinske županije, Grada Varaždina, Policijske uprave Varaždinske te Udruge udovica i roditelja poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Varaždinske županije odalo je kod Križa branitelja dužnu zahvalnost i počast svim poginulim braniteljima koji su svoje živote dali u obrani Hrvatske.

Zamjenik župana Tomislav Paljak je istaknuo kako se ovih dana prisjećamo svojih najmilijih koji nisu više s nama.

- Ovo je prilika da odamo počast i poginulim hrvatskim braniteljima koji su svoje živite utkali u temelje samostalne i suverene hrvatske države. Neka im je vječna slava i hvala – rekao je zamjenik župana Paljak.

311017 svisveti 1

311017 svisveti 2

311017 svisveti 4

Označeno u