Na javnom savjetovanju i Odluka o ukidanju statusa javnog dobra vezano za izgradnju rotora u Nedeljancu

VV | 7.9.2023. u 19:30h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 7. rujna do 7. listopada provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi na čk.br. 15440/2 u Varaždinu.

Hrvatske ceste investitor su rekonstrukcije raskrižja državnih cesta DC2 i DC35 s Ulicom braće Radić u Varaždinu u izgradnji rotora Nedeljanec. U obuhvat budućeg rotora ulazi i čk.br. 15440/2 Ulica braće Radić, nerazvrstana cesta s 56 m2, za koju će Grad Varaždin i Hrvatske ceste rješavati međusobne odnose u skladu sa Zakonom o uređivanju imovinsko pravnih odnosa u svrhu izgradnje infrastrukturnih građevina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 32.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 7. listopada 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o ukidanju statusa javnog dobra na čk.br. 15440/2 u Varaždinu“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..