GRAD VARAŽDIN Otvoreno javno savjetovanje o Nacrtu Proračuna i osnivanju Savjeta mladih

vv | 9.11.2023. u 16:48h | Objavljeno u Aktualno

Do 8. prosinca u Gradu Varaždinu se provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Proračuna Grada Varaždina za 2024. godinu i projekcije za 2025. i 2026. godinu. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Proračuna Grada Varaždina za 2024. godinu i projekcijama za 2025. i 2026. godinu te dobivanje utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Proračuna, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 16.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 8. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja o Nacrtu Proračuna Grada Varaždina za 2024. godinu i projekcije za 2025. i 2026. godinu“ na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Do istog datuma, 8. prosinca, provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Varaždina.

Savjet mladih Grada Varaždina je savjetodavno tijelo Grada Varaždina koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja i odlučivanja o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih grada Varaždina. Donošenjem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Varaždina usklađuje se postupak osnivanja Savjeta sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o savjetima mladih.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 43.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 8. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..