VIDEO Kitro Varaždin svladao Split 3:0 u posljednjem susretu Superlige prije playoffa

| 30.3.2022. u 07:53h | Objavljeno u Video

Prošlog vikenda, Kitro Varaždin je osigurao svoje mjesto u playoffu Superlige, čime su se vratili u polufinale najjače lige u Hrvatskoj nakon 13 godina izbivanja, a prije nego što će se suprostaviti favoritu za osvajanje naslova Superlige, zagrebačkoj Mladosti, jučer su u Areni Varaždin odigrali posljednji susret regularnog dijela.

U susretu gotovo revijalnog značenja, s obzirom da nije imao nikakvog značaja u smislu plasmana na tablici za obje momčadi, Kitro Varaždin i Split su dali priliku rezervnim igračima koji nisu imali puno minuta igre ove sezone, a u takvom susretu je varaždinska momčad bila puno bolja te dominantno svladala Split u tri seta s 25:11, 25:11 i 25:12.

Prva utakmica polufinala playoffa između Kitro Varaždina i Mladosti će biti na rasporedu 12. travnja u Zagrebu, dok će se uzvrat igrati 16. travnja u Varaždinu, a treća utakmica će ovisiti o tome da li će nakon prve dvije utakmice rezultat biti poravnat, a pobjednik i finalist će biti momčad koja prva dođe do dvije pobjede u međusobnom ogledu.