VIDEO FOTO Mnoštvo izlagača i posjetitelja na 17. Obrtničkom sajmu u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 20.4.2024. u 13:53h | Objavljeno u Video

U sklopu obilježavanja 120 godina organiziranog obrtništva u Varaždinu danas je održan 17. Obrtnički sajam u Varaždinu.

Na Trgu kralja Tomislava, Franjevačkom trgu i u Pavlinskoj ulici, varaždinski obrtnici su na štandovima prezentirali i prodavali rad svojih vrijednih ruku - suvenire, ručno rađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke izrađene od pamučnog konca, mirisne svijeće, domaće čajeve i sokove, kaktuse i sukulente, ekološku kozmetiku, proizvode od drva, ručno pletene torbe, proizvode od buče, kovane proizvode i mnoštvo drugih vrijednih proizvoda koje su obrtnici ponudili po popularnim cijenama. 

I ovogodišnji Obrtnički ulični sajam bio je sadržajno bogat - od izložbeno prodajnog dijela do predstavljanja tradicijskih zanata. 

Atmosferu s današnjeg, 17. Obrtničkog sajma pogledajte u video prilogu Luke Šalamuna i u bogatoj foto galeriji Krešimira Đurića.

Program obilježavanja 120. obljetnice organiziranog obrtništva u Varaždinu bit će nastavljen 23. travnja, kada će biti održana i svečana sjednica na kojoj će Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin dodijeliti i priznanja obrtnicima za 20, 30, 35, 40 i 45 godina obrtničkog staža.