VIDEO Slijedi središnji dio proslave Dana općine Donje Voće

| 10.11.2022. u 19:44h | Objavljeno u Video
Ljekarne VŽŽ

U petak, 11. studenog slijedi središnji dio proslave, svečana sjednica Općinskog vijeća u 18 sati u prostorijama DVD-a Donja Voća, obilježava se blagdan Sv. Martina biskupa. Program se nastavlja u šatoru kod igrališta NK „Vindija“, gdje će se u organizaciji KUD-a Voća održati glumačka večer „Predstave za veselje“, a zatim će nastupiti Ivica Pepelko i Prvi srakarski tamburaši.

Subota započinje sportski, posjetitelje očekuje neobična trka 1. špilja Vindija trail utrka u organizaciji AK Varaždin. Obzirom na izniman interes za trail pozivaju se posjetitelji da dođu na Voću i budu dio ove jedinstvene utrke.

Zabave i smijeha neće nedostajati na predstavi za djecu „Šašava avantura.“, a uz predstavu osigurani su dodatni sadržaji za najmlađe, kao što je dječji zip line i dječja seoska olimpijada. Ljubitelji folklora moći će uživati uz svečani mimohod i smotru folklora, a kakvo bi to bilo obilježavanje Martinja, a da zaboravimo na ceremoniju krštenja mošta, koja će uslijediti nakon nastupa KUD-ova.

Nedjelja je predviđena za Umjetničku koloniju „Dani braće Stolnik – martinjsko izdanje“ i predstavljanje voćanskih udruga te nogometnom utakmico NK Vindija i NK Vinica.