Maju Šuput oduševio varaždinski plesač u Plesu sa zvijezdama

vv | 4.4.2022. u 06:42h | Objavljeno u Video

Ivana Čuljak i Varaždinac Ivan Jarnec imali su svoj najbolji nastup do sada

U završnici četvrte emisije Ples sa zvijezdama kandidati za ispadanje su bili Asim i Rebecca, Albina i Mario te Matija i Helena. Žiri je od ispadanja spasio Albinu i Marija, a publika je svojim glasovima odlučila da svoje plesno natjecanje ne nastavljaju Matija i Helena.

Ivana Čuljak i Varaždinac Ivan Jarnec imali su svoj najbolji nastup do sada

"Ovo mi je najbolje dosad. Fokus, točnost sve mi je bilo super. Koraci malo manje, ali ovako kako si krenula samo nastavi i bit će bolje", istaknuo je Igor Barberić. "Tvoja čvrstoća, izražaj bio je dobar. Ali nažalost ja večeras nisam vidjela paso doble iako je sigurno pomak u tvom plesnom izražaju", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

"Bila si uvjerljiva, ali nedostajalo je možda strasti. Da budeš još čvršća, još jača", poticajna je bila Franka.

"Primijetio sam da si ipak gurala tačke po Zagrebu. Ali ja bih ipak želio vidjeti još možda dva sata gurati tačke. Ovo je pomak vidi se, ovo je definitivno tvoj najbolji ples", pozitivan je bio Marko Ciboci, koji ima je ipak dao tek četvorku.

No, zato nije manjkalo pohvala drugih. Maja Šuput u green roomu Plesa sa zvijezdama rekla je Ivanu Jarnecu da je čitav ples gledala u njega.

maja.jpg

"Žao mi je što sam bila ovdje, a nisam bila u žiriju jer si bio toliko seksi, senzacionalan", rekla je Maja, a zatim podbola njegovu partericu Ivanu Čuljak.

"A tebi Ivana tko je kriv. Još mi nisi donijela te kolačiće", dodala je Maja

Ivana joj nije ostala dužna te joj je napomenula da je nedavno bilo Bloomovo krštenje, a ona nije bila pozvana.