VIDEO Što nas sve čeka u sklopu ovogodišnje manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje?

VV | 18.8.2022. u 16:30h | Objavljeno u Video

U Gradu Ludbregu danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen ovogodišnji program najveće manifestacije – Dani ludbreške Svete nedjelje. Jedno od najvećih i najveselijih proštenja u Hrvatskoj ove će se godine održati od 26. kolovoza do 4. rujna. Program su danas predstavili gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić i direktorica Turističke zajednice područja Centar svijeta Petra Međimurec.

- Nadamo se da će nam se vratiti svi oni koji su naviknuti na ovu manifestaciju i očekujemo dolazak oko 150.000 posjetitelja. Mi ćemo odraditi svoj organizacijski dio kako smo dosad radili i pozivam sve da navrate u Ludbreg i da tu u tom gradu imaju prijatelja i podršku za sve svoje životne situacije – poručio je gradonačelnik Bilić.

Središnji dio bit će u nedjelju, 4. rujna kada će nakon procesije hodočasnika od župne crkve do Ludbreškog svetišta biti održana sveta misa koju će predvoditi mons. Ivan Šaško, pomoćni zagrebački biskup uz suslavlje domaćina mons. Bože Radoša i mons. Josipa Mrzljaka.

Što sve čeka Ludbrežane i njihove posjetitelje u sklopu Dana ludbreške Svete nedjelje, pogledajte VIDEO.